Inntur: Vårt Innlandet - Musikk i Innlandet

Musikk i Innlandet presenterer i høst en konsertrekke hvor Levi Henriksen & Babylon Badlands kan oppleves i samspill med et orkester bestående av fremragende strykere fra Innlandet i ledelse av Atle Sponberg.

Konsertprosjektet «Vårt Innlandet» skal fortelle noe av Innlandets historie og identitet gjennom musikken. Levi Henriksen skriver vakkert og treffende om Innlandet. Han løfter fram variasjonen, men også det vi har felles.

"Kanskje er det rett og slett alle ulikhetene som er med på å gjøre oss unike. Vi som kan føre slektsnavnene våre tilbake til vikingtida, og vi som kom i går, vi med finneblod, taterblod og sameblod. Skiløpere, fotballsparkere, felespillere og hiphopere. Gutta på golvet og gründerne. Industri og villmark. Alle vi som aldri har følt at vi har savnet havet, fordi det bare ville vært i veien. Alle vi som føler at det gjør oss litt spesielle å komme fra det eneste fylket i landet uten kystlinje". Fra Levi Henriksens tekst om Innlandet.

Medvirkende:
Gjesteartister: Thea Eriksen og Ingeborg Onstad.

Babylon Badlands:
Kenneth Bjørdal -Session og studiomusiker.
Finn Lilleseth - trommer og kor.
Morten Andressen - bass.
Anders Bøhnsdalen - gitar.
Atle Sponberg - fiolin.

Orkestermusikere:
Fiolin: Joakim Rødbergshagen, Elisabeth Lie, Marieke Bettman, Amund Haugen Tusvik, Åsa Ree, Julianna Okstad, Maren Nygård, Ingrid Wisur, Lars Strømmen, Hilde K. Huse, Olaf Aasen, Emilie Hågenrud, Katinka Nilsen, TBA, TBA

Bratsj: Angelika Karsrud, Einy Langmoen, Elin Marie Christensen, Heidi Arnesen, Stefan Ali

Cello: Øyvind Gimse, Hilde Sponberg, Siri Snortheim, Ida Malene Kvem

Bass: Steinar Haugerud

Billetter:
Ordinær kr. 295,- + avgift.
Honnør kr. 220,- + avgift.
Student kr. 220, - + avgift
Gruppe (5 eller flere) kr. 250,- + avgift pr. person
UngINN kr. 100,- + avgift
Ledersagerbevis kr. 0, - bruk kode 1895.

Billetter finner du her.

Vårt Innland.