«Safe Space med Gutta»
Gutta har tatt på seg det ærefulle oppdraget å åpne Teaterdagene 2022 og vil by på et innblikk i hvordan verden egentlig henger sammen. De inviterer deg inn i en dyp, bløt, varm og våt tilstand for å åpne alle dine kanaler; mentale, kroppslige og emosjonelle. Slik kan vi sammen krysse territorier og utvide bevisstheten vår sånn at grensene mellom oss oppløses. Status quo utfordres når Gutta inviterer deg inn i sitt uenighetsfellesskap og gir deg en opplevelse du ikke visste du ville ha. 

“Vi har politisk korrekthet på den ene siden, porno på den andre, men hvor er poesien? Guttas poesi er grenseløs, den beveger seg forbi hva som er rett og galt. Og den får deg til å føle ting som du aldri har følt før. Følelser som du ikke engang visste var mulige. I Safe Space med Gutta gir vi deg lov til å oppleve følelsene dine i et trygt rom.” - Gutta 

Gutta er en dragking-gruppe og et kvinnelig maskulint fellesskap. De fire scenekunstnerne Lærke Grøntved, Ann-Christin Kongsness, Desiree Bøgh Vaksdal og Josephine Kylén Collins beveger seg fram og tilbake mellom utforskning og nyansering av egen maskulinitet og skamløs sampling av mannlige arketyper. Som de fire kameratene Larry, Robin, Lavrans og RichHard har de de siste par årene blitt beryktet for sine skamløse shows i alle slags sammenhenger.

Billetter kr: 200,- selges i sekretariatet og ved døra.

Ønsker du mere informasjon om Teaterdagene - følg denne linken.