Opplev en helaften med god gammaldags RomJulsBlues stemning. Mange husker våre tradisjonrike 2. dags fester i fra Victoria Hotel. Nå prøver vi å gjenskape god gammeldags magi med to scener, fire band, herlige musikkopplevelser og rikelig med plass til å møte folk i gode samtaler.

En helaften, to scener, fire band;
Low Down Ways og Hennessy Blues Band I Kafe Banken.
Harstad/Kjonerud Band og Reloaded Norway i Festsalen.

Reloaded Norway så dagens lys i 2012 i forbindelse med vokalist/låtskriver Heidi Kvalholm Blåsmo sin deltagelse i The Voice 2012. Heidi er definitivt en av de som er født med blues og soul i hjertet. Bandet Reloaded Norway har sin base i Norges blueshovedstad Notodden. De har oppnådd meget stor annerkjennelse siden starten. Siden 2018 har de mottatt en rekke priser både nasjonalt og internasjonalt. I juni 2022 var de Norges representant i European Blues Challenge i Malmø. På andre dag jul er de hovedartister på vår RomJulsBlues. Don't miss IT! Bandet består av Heidi Kvalholm Blåsmo, vokalist/låtskriver, Hans Trasti Isaksen, gitar, Jarle Børresen, tangenter, Tony Caddle, bass og Rune Erling Pedersen, trommer.

Harstad/Kjonerud Band er ikke mindre enn ei supergruppe i fra Innlandet. Både Erik Harstad og Jørn Kjonerud er vokalister/gitarister/låtskrivere med egne band. Begge har meget lang fartstid i det norske bluesmiljøet. Bjørn Thommassen på bass og Nils Harald Mæhlum på trommer er minst like rutinerte som de to ovennevnte frontfigurene. Detta blir stort!!

Low Down Ways er Kent Erik Thorvaldsen sitt prosjekt. Kent Erik er totning og ikke noe mindre enn kongerikets beste og mest framgangsrike gammalblues tolker. Egne låter og solide klassikere i skjønn forening. Dedikert!! Herlig!

Hennessy Blues Band har også hovedbestningen sin i fra Toten, solid krydra med en representant fra andre sida ta Mjøsa. Drevne karer detta her og. På høyde med det meste! Bandet består av Paul Hennessy, gitar, Kurt Roaldsøy, vokal, Kai Evenstuen, trommer, Kjetil Høilund, piano og Roar Wagenius, bass.

For mer info se LaagenDelta BluesKlubb | Facebook

Velkommen til Laagendelta BluesKlubb RomJulsBlues 2022.

Billetter kan kjøpes på TicketCo eller i døra fra kl 18. Pris kr 400/320 +avg.

Billetter finner du her.

Romjulsbluesen blir i Kulturhuset Banken, Kirkegata 41 Lillehammer.
Kort vei til flere overnattingsalternativer.

Stasjonen Hotell

First Hotel Breiseth