Nå ringes julen inn!

Inge Gjevre og Camilla Granlien kjenner hverandre fra folkemusikk-miljøet, og Camilla kjenner Thea Eriksen som en god sangkollega i Lillehammer. Og Thea kjente Edin Johan Høier fra ulike spilleoppdrag og Edin og Vegar Karlsen har spilt sammen i en årrekke i alt fra pub til kirker. Og alle kjenner vi Trond Johnsen! -og jammen fant vi ut at vi kjente hverandre litt fra før alle sammen, på kryss og tvers i denne byen.

Dette er sånn ca hvordan jule-eventyret vårt startet. Vi er seks musikere som til sammen sneier innom mange ulike sjangre og det skal dere få oppleve på julekonserten vår 22. desember i Kulturhuset Banken. Det blir stemningsfulle stev, julesalmer, egne låter, gamle slagere og ett og annet du aldri har hørt før.

22. desember; det du ikke har fått ordnet til da, la det ligge og kom på konsert. Vi lover lave skuldre, humor, musikalske overraskelser og julestemning!

Billettpris Kr. 350,- + avgift på kr. 6,-
Ledsager kr. 0,- - Ved kjøp av ledsagerbillett, kontakt Jane Finberget på tlf. 412 03 291 for kode. Det må fremvises godkjent ledsagerbevis i døra.
Billetter finner du her.