Musikk i Innlandet presenterer 

“Sol og regn og ælt" -  Narum b/Barokksolistene
Femten år på veien, det betyr jubileum og feiring! For å gjøre ekstra stas på både låter og publikum har Narum denne gangen med Barokksolistene under ledelse av Bjarte Eike. 

Musikk i Innlandet inviterer derfor til en uimotståelig aften med Narum og Barokksolistene, og kan love at det vil bli både “sol og regn og ælt”, med orgelbrøl og rockefot, varsomme strykere, virtuos lekenhet, og samstemt musikalsk magi.

Velkommen!

Besetning
Narum
Benedikte Narum: vokal og gitar
Jon Anders Narum: gitar
Lars Christian Narum: orgel og piano
Håvar Gjestvang: trommer

Barokksolistene 
Bjarte Eike: fiolin
Johannes Lundberg : el-bass/kontrabass
Johannes Skyberg: bratsj
Siri Hilmen: cello
Flora Curzon: fiolin

Narum 
Søskentrioen fra Toten er i dag veletablerte på den norske visescenen, og med en jordnær visepop på totning med påvirkning fra amerikansk rootsmusikk, traff de den norske folkesjela allerede med debutalbumet “Samma hen du fær”. I 2010 vant de Spellemannprisen for oppfølgeren “Ælt som var søkk borte”. Narum har utgitt fem kritikerroste plater, har hatt tung radiorotasjon, og er innlemmet i norske visebøker. 

Bjarte Eike og Barokksolistene 
Eike er en internasjonalt anerkjent og ettertraktet barokkfiolinist og kreativ samarbeidspartner. Han er kunstnerisk leder for Barokksolistene; europeiske utøvere innen tidligmusikk, håndplukket for anledningen.

Billetter: 
Voksen kr. 300,-
Honnør kr. 225,-
UngInn (ungdom) kr. 100,-
Student (under 25 år) kr. 150,-

Ledsagerbevis kr. 0,- (ved fremvisning av ledsagerbevis)

Billetter finner du her.