Maggie Petkovic

Bilde maggi

fredag 22. november kl. 19.30

Norsk - serbisk R`n`B artist fra Oslo.

Serbisk forening i Lillehammer har gleden av å invitere dere til konsert med Maggie Petkovic.

Maggie Petkovic er en Pop/RnB artist fra Oslo. Med en serbisk far og en norsk mor, vokste hun opp i Oslo og ble introdusert for musikk i en tidlig alder. Med barndomsidoler som India Arie, Anastacia, Erykah Badu, Lauryn Hill og Beyoncé, begynte Maggie begynte å synge i en alder 8 og staret så med å spille både saxofon og piano. Hun ble tidlig introdusert musikkbransjen og hadde spilt inn flere reklamesanger allerede som tiåring.

Maggie jobbet konstant i hjemmestudioet sitt, skrev tekster og komponerte musikk. Slik fant hun og næret sin dype kjærlighet til Soul og RnB. Videre i oppveksten fant Maggie ut at hun ønsket å studere musikk og begynte på musikklinjen på videregående med hovedfag i vokal, drama og piano. Hun har i mange år engasjert seg for det lokale ungdomssamfunnet, som vokalærer og dansekoreograf samt fokusert på å lage sin egen musikk.

Maggie har vært back-up sanger for Nico & Vinz, Cezinando, Onkl P og Omer Bhatti hvor hun varmet opp for Snoop Dogg og Xzibit. I 2018 representerte hun Norge i finalen i den internasjonale musikkonkurransen EMERGENZA som hold finalen i Rothenburg, Tyskland. Hun har tidligere utgitt  «Catch 22»,  «Drunk On Your Love» og nyeste singel «Mama» hvor 2 av singelen har over et sekssifret antall streams på Spotify og flere måneders listing på NRK MP3. Maggie er for tiden student og en av 48 elever som studerer på LIMPI (Lillehammer Institute of Music Production and Industries) i Lillehammer. 

Billetter selges i døra før konserten.

Billettpris: Kr. 100,-