Lillehammer Storband

Lhmr Storband

Lørdag 29. august kl. 20:00

Åpning av Kulturscenen Ekspedisjonen!

Lillehammer Storband i Kulturhuset Banken - Kulturscenen Ekspedisjonen.

Lørdag 29. august er det endelig duket for konsert med Lillehammer Storband igjen. Konserten, som opprinnelig skulle funnet sted på Mikcrobryggeriet, er på grunn av smittevernshensyn flytta til den nye kulturscenen Ekspedisjonen i Kulturhuset Banken. Storbandet har lagt opp til er friskt  repertoar, der du får låter av  bl.a  Aretha Franklin. Stevie Wonder, George Gershvwin og Mezzoforte. Flere av dem arrangert av bandets egen, Jan Andresen.

Til konserten har bnadet alliert seg med to vokalister. Fra Gjøvik har vi hentet Marie Gram. Hun har sunget alt fra viser til rock, og har tre år  på kulturlinja ved Lillehammer Videregående skole bak seg. De siste årene har hun hovedsakelig jobbet med egen musikk, som nå skal slittes fortløpende.

Fra Øyer kommer bandets pianist og vokalist, Edin Johan Høier. Han er velkjent for bandets publikum og har vært  svært aktiv, i ulike settinger, på Lillehammers kulturscener de siste årene.

Konserten arrangeres i samarbeid med Kulturhuset Banken.

Det selges kun 45 billetter til denne konserten, og billettene selges på forhånd!

Billettene kjøpes på www.Hoopla.no https://kulturhusetbanken.hoopla.no/sales/790245820?utm_source=hoopla.no&utm_medium=search

Billett kr. 220,- inkl. avgift. Student kr. 120,- inkl. avgift.