LENGE LEVE!

Kveli Rånes Bremseths nyesteshow!

https://www.dropbox.com/s/2maipdeocgwywqv/promo%20Lillehammer%20mars%202021.mp4?dl=0

Hva får du viss du kobler en erfaren musiker fra DDE med to tittelgrossister fra Revy NM?Svaret er et humormusikalsk samarbeid som har trukket 150000 tilskuere til ulikekultursaler over hele landet.Nå er musikk-humoristene klare til å møte publikumsmassene med sitt nyesteshow som har fått tittelen LENGE LEVE!

Det er etter hvert mange steder i Norge hvor Sigmund Kveli, Arnt Egil Rånes og Harald MortenBremseth ikke trenger noen nærmere presentasjon. Med de fire første showene har de underholdt over 100000 publikummere, og mange av dem har allerede gledet seg lenge til«neste episode».Kveli Rånes Bremseth har fartet landet rundt og de fleste som går ut fra en av deres forestillinger har tørket snørr og lattertårer og anbefalt venner og kjente å benytte anledningen til å oppleve dem ved første mulighet

.Arnt Egil Rånes er også kjent som sologitaristen i DDE, Sigmund Kveli og Harald MortenBremseth har begge flere Norgesmester-titler i revy. Sammen utgjør de ett humor musikalsk columbi-egg med en originalitet og timing som publikum elsker.

Det nye showet bygger videre på universet som så mange har falt for.

I«Lenge leve»møter vi flere kjenninger fra det godt innarbeidede persongalleriet fra fantasibygdene Brein, Lein og Klein. I tillegg til Stein, Jostein og Arnstein Brein, Lisbeth Fiskelykken, Arne Lein og EllingMellingsmo,dukker det også opp nye personligheter som den selvhøytidelige bedriftseieren, Hjørnstein Brein Strand, renholderen B.G.Brein, Afrika-grynder Torbjørn Eger, healeren DrAcula, nyhetsreporter Alf Midtskille og energibunten Miss Unni Verseth. Det fortelles flere historier i dette showet, som både kaller på såre følelser og nostalgi i tillegg til at det er stappfullt av humor av godt KRB-merke.Forestillingen varer i 90 minutter.

Billettpris:

Ordinær billett kr. 370,- + avgift.
Gruppepris billett kr. 345,- + avgift (ved kjøp av minimum 8 stk. billetter samlet)
Ledsagerbevis godtas.

Billetter på Hoopla.no