"Lenge Leve!" Kveli Rånes Bremseth show

plakat kveli

Torsdag 30. april kl. 19:00 - 20:30

Arnt Egil Rånes, Sigmund Kveli og Harald Morten Bremseth - sammen utgjør de ett humormusikalsk columbi-egg med en originalitet og timing som publikum elsker!

I 2018 fullførte humortrioen Kveli Rånes Bremseth det selvpålagte oppdraget å spille forstillingen "Det e itj størrelsa de kjæm an på" i samtlige 48 kommuner i Trøndelag. Til sammen ble forstillingen spilt 120 ganger. Nå er musikk-humoristene klare til å møte publikums massene med sitt nye show som har fått tittelen "Lenge Leve"!.

Det er etterhvert mange steder i Norge at Sigmund Kveli, Arnt Egil Rånes og Harald Morten Bremseth ikke trenger noen nærmere presentasjon. Med de fire første showene har de underholdt over 100 000 publikummere, og mange av dem har allerede gledet seg lenge til "neste episode". Kveli Rånes Bremseth har fartet landet rundt og de fleste som går ut fra en av deres forestillinger, har tørket snør og lattertårer og anbefalt venner og kjente å benytte anledningen til å oppleve dem ved første mulighet. Arnt Egil Rånes er også kjent som sologitarist i DDE, Sigmund Kveli og Harald Morten Bremseth har begge flere Norgesmester-titler i revy. Sammen utgjør de ett humormusikalsk columbi-egg med en originalitet og timing som publikum elsker.

Det nye showet bygger videre på universet som så mange har falt for. I "Lenge Leve!" møter vi flere kjenninger fra det godt innarbeidede personalgalleriet fra fantasibygdene Brein, Lein og Klein. I tillegg til Stein, Jostein og Arnstein Brein, Lisbeth Fiskelykke, Arne Lein og Elling Mellingsmo, dukker det også opp nye personligheter som den selvhøytidelige bedriftseieren Hjørnstein Brein Strand, renholderen B.G. Brein, Afrika-grunder Torbjørn Eger, healeren Dr. Dracula, nyhetsreporteren Alf Midtskille og energibunten Miss Unni Verseth.

Det fortelles flere historier i dette showet, som både kaller på såre følelser og nostalgi i tillegg til at det er stappfullt av humor av godt KRB-merke.

Billettpris: kr. 375,- pr. person
Billettpris (gruppe minimum 10 personer) kr. 350,- pr. person

Billetter på Hoopla.nohttps://kulturhusetbanken.hoopla.no/sales/3999469415?utm_source=hoopla.no&utm_medium=search