Julekonsert med MjøsFolk

MjøsFolk

Torsdag 12. desember kl. 20.00 i Ekspedisjonen

MjøsFolk er klare for jul!


MjøsFolk er klare for jul!

Konserten er flyttet fra Cafe stift til Ekspedisjonen i Kulturhuset Banken (samme etasje som Cafe Stift, du tar bare til venstre når du kommer opp trappa i stede for høyre.)

Det har blitt en tradisjon for denne gjengen å reise på juleturne´ og i år er de klare igjen, for åttende gang!
Favorittlåtene fra juleplata, Julestemmer, har de med seg videre, sammen med nye favoritt-julesanger.

Den norske juletradisjonen er mangfoldig, og MjøsFolk byr på stemningsfulle julesanger av både eldre og nyere dato, om spenningen i ventetida, freden julekvelden og festen i romjula. MjøsFolk sine sanger tar for seg både den folkelige troen med nisser og haugebonden og den religiøse med de vakreste julesalmer. En salig blanding av tro og overtro, slik jula gjerne er for mange.

I år slipper de også enda en nyskreven julesang, Vegen fram, tekst og melodi av Solbjørg Tveiten, arrangert av MjøsFolk.

MjøsFolk består av Annar By (sang/gitar) fra Elverum, Margrete Nordmoen (sang/femstrengs kantele) Ljørdalen/Trysil, Solbjørg Tveiten (sang)Tørvikbygd, Frode Berntzen (gitar og sang), Hamar og Camilla Granlien (sang/bass) Lillehammer/Hamar.

Velkommen til en stemningsfull (og litt utenom det vanlige) julekonsert!

MjøsFolk på Spotify:
https://open.spotify.com/artist/6YUQpucIzOI8fKUZQOwBBW?si=8CxT6tOTRmunvyc65TBpWw&fbclid=IwAR2q_HePItc2ZXcnexAARmuwwDKdTh9uKKO4boWD1biCkBa4aeR0qqYub20

Juleplata på Spotify:
https://open.spotify.com/artist/42dBSB7ZtrkjmTlLUq1QCU?si=ZQ_6jy2-Qt6_o6DhBdFTJQ

Billetter: kjøpes i døra.