Hokus & Pokus

Plakat Lillehammer

4. november Kl. 17.00

Nå har du sjansen til å oppleve Hokus & Pokus i Lillehammer! En familiekonsert for barn i alle aldre!
Lillehammer Janitsjar og Lillehammer Veteranskorps inviterer til super musikalsk underholdning for hele familien.
Søndag 4. november inviterer Lillehammer Janitsjar og Lillehammer Veterankorps til super musikalsk underholdning for hele familien. Musikk, trylling, sang, buktaling og eventyr er bare noe av det publikum får oppleve når korpsene og musiker og artist Haakon Esplo presenterer ”Hokus & Pokus” i Kulturhuset Banken.
 
Når Ridder Rompe og den umusikalske landfuglen Anton Bergh kommer på besøk lover musikerne masse latter og god underholdning for både liten og stor.
Forestillingen Hokus & Pokus spilles med korps og orkester og får strålende kritikker over hele Norge.
Haakon Esplo
Haakon Esplo kommer fra Kolbotn. Han er utdannet musiker ved Norges Musikkhøgskole og har i mange år også imponert mange som buktaler og tryllekunstner. Han er svært allsidig og aktiv som artist på konserter, festivaler og andre arrangementer over hele landet. Med faglig dyktighet og glimt i øyet får han strålende kritikker for sine opptredener - særlig fordi Haakon har evnen til å underholde alle aldre med sine mange talenter.
Esplo gjør stor lykke med sine forestillinger spesialskrevet for korps og orkester hvor han blander musikalsk moro med magi og buktaling. Du har kanskje sett Haakon på TV, i en av våre fornøyelsesparker, i en musikal, teateroppsetning eller på en festival der du bor... Nå kan du oppleve han i Lillehammer!
 
Billetter Kr. 200,- for voksne og Kr. 100,- for barn under 16 år.
Billettene selges i døra en time før konsertstart.