Vi feirer Kulturhuset Banken med flotte artister og inviterte gjester. Konfransier er Olav Brostrup Müller.

 

Program.

Magnus Bakken, saksofon

Magnus Bakken er utøvende saksofonist, komponist og arrangør, opprinnelig fra Lillehammer. Han er en av landets travleste musikere, innen TV, event, studio og live. I tillegg driver han sine egne prosjekter, blant annet jazz/fusion bandet Ninjabeat.

Johan Berggren m/band

Spellemannsprisvinner Johan Berggren gjør norsk køntrimusikk. Nei, forresten - Berggren gjør køntri på sitt eget vis. Dagbladet kaster femmere etter han og skriker “arven etter Prøysen!” og andre trekker likheter mellom visesjonglører som John Prine og Stein Torleif Bjella.

På “Ei hytte foran loven” står Berggren fram med pondus og autoritet i kombinasjon med en gedigen musikalitet og en knallssterk låtskriving. Stavanger Aftenblad kastet også femmeren og sa at “Berggren var en mester når det kommer til det hverdagslige.” Musikken i seg selv er like behagelig som et par gode, inngåtte boots.

"Johan Berggren er Lillehammers svar på Stein Torleif Bjella og Hellbillies." - DAGBLADET

 "...en upolert juvel. Det er et stykke countrymusikk med seriøs slagside mot hedonistisk rock’n’roll, som strutter av selvtillit og er skikkelig tøff i trynet"

- Mitt liv som Erik/Erik Valebrokk

STAVANGER AFTENBLAD:

"Musikken er øst fra samme brønn som ga oss folk som Townes Van Zandt, Hank Thompson, Billy Joe Shaver, Merle Haggard, Guy Clark, Jerry Jeff Walker og andre amerikanere.”

 

Mari Skeie Ljones, hardingfele

Mari Skeie Ljones er fra Jørstadmoen på Lillehammer, og spiller fele og hardingfele med basis i slåttemusikken fra Gudbrandsdalen og Hardanger. I 2010 tok Mari eksamen i utøvende master på Norges Musikkhøgskole og har siden det vært frilans musiker med base i Oslo.

 

Lillehammer Amatørteater med minner fra Kulturhuset Banken

Samtale med inviterte gjester, ordfører m.fl. v/ Olav Brostrup Müller

             

 

Billettpris:

Voksne 250,-

Barn 100,-

Kun få billetter

Billetter kjøpes her