Det e itj størrelsa det kjæm an på!

kveli

6. november kl. 19.00 til 20.30

Nytt show fra Kveli Rånes Bremseth!
I løpet av fem år og fem ulike show har gruppa Kveli Rånes Bremseth blitt store publikumsfavoritter i Midt-Norge.
Arnt Egil Rånes er sologitarist i DDE og har reist Norge på kryss og tvers i 25 år. I Kveli Rånes Bremsether han musiker, vokalist, musikk- og videoprodusent. I tillegg er han den stødige side-kicken til de ellevillefigurene som fyller scenen.
Harald Morten Bremseth har 30 års fartstid i Lånkerevyen, som er norges mestvinnende revygruppe i NM i revy. Han ble utpekt til Norges beste revyskuespiller av Tom Sterri, og har blant annet spilt i RiksRevyenpå Chat Noir.
Sigmund Kveli har skrevet tekster og underholdt folk i over 40 år. Også han har flere norgesmestertitler fra NM i revy, og har vært med å skape den unike ”Kveli-humoren” som de fleste trøndere nikkergjenkjennende til. Han spilte også i RiksRevyen på Chat Noir.
Med showet Det e itj størrelsa det kjæm an på, fortsetter de elleville historiene som utspiller seg i fantasigrendene Brein, Lein og Klein. Etter et lite sidesteg for å hylle Rosenborg Ballklub med jubileumsshowet Helt i 100, sammen med Roar Strand, Charlotte Audestad og Trine Lise Olsen, er Harald Morten Bremseth, Arnt Egil Rånes og Sigmund Kveli tilbake på veien
i sin tradisjonelle trio-utgave. Hva er så årsaken til at over 70 tusen personer har fylt salene over hele midt-norge under de tre foregående showene Det du ikke visste om trønderrocken, Bygd for fart og Hipp hipp hipp? Kanskje det erkombinasjonen av nyskrevne sanger og gamle allsang-slagere og humor som ikke er ondsinnet og gjenkjennelsen i de originale figurene som prøver å takle hverdagsutfordringer som nabokrangel, kjærlighet, for mye penger, for lite penger og usikre familieforhold.
De fleste som går ut fra et Kveli Rånes Bremseth-show går ut med et smil om munnen.
 
Forestillingen varer ca 90 min.
Billetter Kr. 350,- på www.Hoopla.no https://kulturhusetbanken.hoopla.no/sales/4148647069