«BankJazz» med Ole Børud Band og Gigaphonics m/Tracee

Bankjazz

Lørdag 19. okt. kl 21.oo

Ole Børud ble virkelig kjent for folk flest etter at han var med i Stjernekamp på NRK i beste sendetid.
Gigaphonics med Tracee Meyn - Nytt, funky brassband med toner fra New Orleans.

«BankJazz» med Ole Børud Band og Gigaphonics m/Tracee

Ole Børud
Ole Børud ble virkelig kjent for folk flest etter at han var med i Stjernekamp på NRK i beste sendetid. Program etter program leverte han varene, nesten alltid best, uansett sjanger. Både stemmen og gitarspillet er upåklagelig.

Børud har fått musikken inn med morsmjølka, som andregenerasjonsmedlem i Børud-familien, en musikalsk institusjon i seg selv, har han vært profesjonell musiker siden han var 16, men i praksis stått på scenen på fulltid siden han kunne stå på to ben. Fra Gospel i familien, via metal, til sessionmusiker. Ja, denne mannen forstår seg på musikk.

Under DølaJazz kan du se fram til deilig vestkystpop, men ikke av det tilbakelente slaget, for dette er funky. Med ferskt materiale, og kanskje enda mer spilleglede enn vanlig, kommer Børud med fullt band – også hornseksjon – til festivalen for å få løsnet på hofteregionen til publikum. Dette blir hett. Vi gleder oss.

Gigaphonics med Tracee Meyn
Nytt, funky brassband med toner fra New Orleans.
Gigaphonics er en ny, hardtsvingende og funky oktett, som henter sin inspirasjon fra band som The Dirty Dozen Brass Band, Rebirth Brass Band og Soul Rebels.

Oktetten spiller fengende musikk med stor publikumsappell – gjerne ispedd finurlige arrangementer av kommersielle poplåter – i en groovy, New Orleans-inspirert drakt. Under Dølajazz har de med seg Tracee Meyn på vokal. Dette blir starten på en skikkelig festaften i Banken. Vi ser fram til å få servert musikk fra den tradisjonelle gatejazzen, blandet med mer tilgjengelig musikkperler.

Gigaphonics består av musikere fra ensembler som The New Orleans Collective, Red Hot, Prima Vista Social Club og Oslo Filharmoniske Orkester.

Line-up:
Magnus Drågen (trumpet)
Pål Gunnar Fiksdal (trumpet)
Runar Fiksdal (trombone)
Kristoffer Kompen (trombone)
Joakim Bergsrønning (tenor sax)
Even Kruse Skatrud (sousaphone)
Håvard Kværne Hansen (snare drum)
Torstein Ellingsen (bass drum)
Tracee Meyn (vokal)

Billett kr. 500,- inkl. avgift

Billetter på GDBillett https://www.gdbillett.no/kjop1.aspx?id=252&aid=561