Cash Commitment - an acoustic tribute to Johnny & June

Cash
"The Ring of Fire is still burning!

Kryp inn fra vintermørket og gled deg til en varm Johnny & June- forestilling når Cash Commitment gjester Kulturhuset Banken med sin akustiske hyllest til Johnny Cash og June Carter!

I løpet av en halvannen times forestilling får du en sjarmerende akustisk Cash-opplevelse ispedd funfacts og skråblikk på livet han levde og det tidløse i musikken hans. Klassikerne kommer på løpende bånd - deriblant de uforglemmelige duettene med June Carter.

Bengt Jacobsen er kveldens maestro og sammen med Kine Steen Holst i tidsriktig innpakning, skaper de en lun og smittende Johnny og June-kjemi. De to ringrevene Hans Ulviken og Bjørn Bakke sørger for et solid fundament på henholdsvis kontrabass og trommer.

"Dette var ikke bare en konsert, det var en forestilling - levert av fullblods underholdere - og publikumsresponsen var formidabel."

"Antrukket i helsvart og med frasen "Hello, I`m not Johnny Cash" feier han inn på scenen foran 350-400 tilskuere....Publikum klapper takta umiddelbart og stemmingen er satt."

"Mørk som Eidsdammens dypeste hemmeligheter ei sommernatt stevnet han fram....snakk om stemmeregister! Bengt beviste det ikke minst under Hurt. Det var rett og slett gripende."

"Etter hvert kom KIne Steen Holst på scenen - og gestaltet June Carter på en framifrå måte."