CAMILLA GRANLIEN BAND
Banken utescene.

Tradisjon og nyskapning, klarhet og vidsyn, folkemusikk og jazz, lokal forankring og bred appell er ord som ofte brukes om Camilla Granlien sin musikk. Sammen med bandet vil hun presentere nye, egenkomponerte låter med tekster av Lomsdikterne Tor Jonsson og Olav Aukrust.

I tillegg til Gudbrandsdalske tristesser og melankoli har Camilla en stor kjærlighet for middelalderballadene og folkevisene. De lange, rørende historiene om kjærlighet og tapperhet, humor og alvor er alltid med på konsert.

I 2007 kom Camilla Granlien Band med plata Jarnnetter. Her var det tonesatte dikt av Lomsdikterne Tor Jonsson og Olav Aukrust i tillegg til trad.låter fra Gudbrandsdalen. Plata fikk mange gode ord og høye tall på terningen. Nå er Camilla og bandet klare med oppfølgeren til denne kritikerroste plata.

Camilla har vunnet Landskappleiken i Vokal kl A hele tre ganger og mottatt Kongepokal for sin sang. Hun har turnert med egne band og prosjekter, spilt musikk for folk i alle aldre og jobbet som frilans folkesanger, musiker, låtskriver og kulturformidler i over 20 år.

"Klarhet og vidsyn. Det er begrepet jeg stadig vender tilbake til i selskap med disse sangene. Camilla Granlien går kanskje i tusen tanker, men hun står fram med en sjelden trygghet som tangerer ulike musikalske stilarter og tidsepoker.» Bjørn Hammershaug, Folkemusikk.no, 20.03.2020.

Camilla Granlien Band er:

Camilla Granlien – vokal
Mari Skeie Ljones – fele
Audun Ellingsen – kontrabass
Marius Graff – gitar 

Billetter finner du her.