Apollo og Dafne

Plakat hjemmeside

Lørdag 26. oktober Kl.19.30

"Apollo og Dafne" en opera i miniatyr, med to sangere og barokkorkester!.

Forestillingen "Apollo og Dafne" er en opera i miniatyr, med to sangere og et barokkorkester. Handlingen er dramatisk, i våre dager ville man sagt at det er en Metoo-historie: guden Apollo blir forelsket i nymfen Dafne og prøver å erobre henne. Hun unnslipper imidlertid, ved å forvandle seg... Forestillingen inneholder også orkestermusikk, nærmer bestemt utdrag fra Water Music. All musikken er av G.F.Händel, barokkens superstjerne og folkeforfører - og musikken hans forfører oss den dag i dag!

Solistene er Lars Eggen, en av landets fremste solister, kjent fra en lang rekke operaroller og ikke minst som produsent for Opera di Setra, og Guro Evensen Hjemli, som er spesialist på barokksang og har en aktiv konsertkarriere i inn- og utland både som solist og i forskjellige vokalensembler. 

Nivalis Barokk er et tidligmusikkensemble for hele Innlandet som opptrer i ulike besetninger. Siden oppstarten i 2012 har vi hatt mange kirkekonserter, med besetning fra 4-5 musikere opp til fullt orkester som på Juleoratoriet. Vi har også gjort stor suksess med sceniske produksjoner som Jaktkantaten og Kaffekantaten.  

Anders Kippersund deltar som skuespiller og har også regi/lys på forestillingen.

Forestillingen arrangeres av Nivalis Barokk i samarbeid med RingsakerOperaen og Hamar Teater, og med støtte fra Hedmark Fylkeskommune og Norsk Kulturråd.

Premiere på Hamar Teater 23.oktober, videre forestillinger 24.oktober (Hamar), 25.oktober (Tynset), 26.oktober (Lillehammer) og 27.oktober (Rena). Konsertens varighet er ca en time. Forhåndsbestilling av billetter alle spillesteder på hamarteater.no

Info vil også være å finne på nivalisbarokk.no eller på vår facebookside nivalisbarokk.

Billetter Kr. 250,- på www.hamarteater.no