«ALLTID ANNLEIS» er en konsert med dikt av Jon Fosse, tonesatt av Arnhild Vik.
Fosses dikt beskriver de store spørsmål i livet, som hvor vi er før vi blir født og hva blir vi til etter livet, og så kjærligheten…
Men også de helt små hverdagslige ting som en stein, en sprukken vase, en sang, et smil, et blikk, en solstråle, lyden av en påhengsmotor og så vinden…

Alt gjentar seg og er det samme, men likevel ser hver og en av oss det samme litt forskjellig...
Diktene er hentet fra samlingene "Songar" og "Stein til stein", samt noen eldre dikt.

Medvirkende :

Eline Holbø Wendelbo idé, produksjon, vokal,
Arnhild Vik komposisjon, piano/flygel,
Brage Botn Seim på cello
Sigurd Tingstad, trekkspill.

Konserten hadde première på Lillehammer november 2021. Deretter spilt på Friscena på Gjøvik og på Nynorksens hus i mars og  Sykkylven 9. april.
Konserten skal videre spilles flere steder i høst.

Eline Holbø Wendelbo er frilans-skuespiller, kulturskolelærer og lager egne prosjekt som Teater UTlandet. Teater UTlandets mål er å tilby publikum scenekunst de ikke vet de vil ha! Hun er utdannet ved teaterhøgskolen CNSAD i Paris. Fra hennes 17 år i fransk teatermiljø har hun tatt med seg i sitt virke hjem fokus på tekst og språk. Interessen for tekstformidling er større enn karakterskuespill, noe som bryter med norsk tradisjon som fortsatt ofte setter gestaltning av rollefigurer i sentrum.

Hun fikk arbeidsstipend fra Oppland fylkeskommune 2014, Lillehammer kommunes kulturstipend 2017, stipend fra Gunnar Bjerkes kulturfond 2019, Statens arbeidsstipend 2021,2022,2023 og div prosjektstøtter fra Norsk kulturfond.

Arnhild Vik er en norsk pianist, komponist, kulturskolelærer og arrangør. Hun er kjent som en allsidig musiker innenfor mange sjangre, i et spenn fra populærmusikk til vanskeligere tilgjengelige klassiske verk. Arnhild Vik debuterte som konsertpianist i Universitetets Aula i 1982.

Vik og Wendelbo har samarbeidet i flere produksjoner siden 2014. I tillegg til Jon Fosse har Arnhild tonesatt dikt av Bjørnstjerne Bjørnson , Ole Arnfinn Torgersrud , Sigrid Undset m.flere

Brage B. Seim kort bio Brage Botn Seim (f. 1998) studerer ved Norges musikkhøgskole og skal ha sin masterkonsert i Juni 2022. Brage har vunnet flere priser som solist i Ungdommens Musikkmesterskap og Midgardkonkurransen, samt 2. pris i den internasjonale konkurransen Young Musician Tallinn i 2011. Som kammermusiker har han også vunnet flere priser i norske konkurranser, i tillegg til en 3. pris i den internasjonale kammermusikkonkurransen Fischoff i USA i 2015 med Alegrar Strykekvartett.

Billetter:
Voksne kr. 250, -
Barn kr. 110, -

Billetter finner du her.