45 år har gått siden Elvis døde. Den 16. august 1977, i en alder av bare 42 år, døde Elvis Aaron Presley i sitt hjem Graceland, i Memphis Tennessee. Han etterlot seg en musikalsk arv ingen har sett maken til hverken før eller siden. Fattiggutten som ble superstjerne, er intet annet enn en eventyrfortelling. Ett unikt talent, litt flaks og stor innsats førte Elvis til toppen av tronen, en trone han fortsatt er alene om å inneha.

Graceland Gjøvik, Innlandets eneste Tribute Elvis band, vil i samarbeid med Lillehammer Janitsjar og Raufoss musikkorps hedre Elvis med en konsert som Innlandet aldri har sett maken til. Dette vil bli en konsert som berører store deler av Elvis sin karriere, alt pakket velkjent inn musikalsk.

Med et Graceland Gjøvik i storform og med til sammen 40 blåsere fra Lillehammer Janitsjar og Raufoss Musikkorps i ryggen, kyndig ledet av dirigent Trond Sagbakken, vil du her få servert en musikalsk opplevelse som vil føre tankene tilbake til 70 tallets Las Vegas Show. Her vil du nærmest kjenne eimen av tobakksrøyk, svette, parfyme og Cognac, og hvis du lukker øynene vil du kanskje kunne føle Elvis sitt nærvær. Alt dette serveres med imponerende gitarsoloer, fengende pianorytmikk, bassganger med svung og et blåseorkester med trøkk. Denne kvelden vil du ikke gå glipp av - Vi sees!

Support. Ann Chatrin Andersen, med sin tolkning av Elvis i foajeen før konsertstart og i pausen! Ann Chatrin var en av artistene på årets Elvis festival i Måløy.

Billetter:
Early Bird billett kr. 190,- .
Konsertbillett kr. 250, - 

BILLETTER FINNER DU HER!