Teaterdagene 2018

DAGER

21. - 23. september 2018

For 23. gang ønsker Norsk Amatørteaterforbund (NATF) hjertelig velkommen til Teaterdagene på Lillehammer!

Helgen 21. - 23. september braker det løs igjen, og da er det hos oss du bør befinne deg om du ønsker gode og inspirerende kurs, møte fantastiske mennesker og få med deg den magiske stemningen når entusiastiske  teaterfolk samles!

Vi i NATF er svært stole over kursene vi kan tilby i år. Vi har hentet inn svært dyktige kursholdere innen sin sjanger og håper at noen av disse kan friste deg?
Variasjon og kvalitet er det vi setter i høysetet når vi setter sammen kurstilbudet, og vi mener selv at her burde det være noe for enhver smak. Både for deg på og bak scena.

Hvis du vil sikre deg plass på ditt favorittkurs anbefaler vi at du fikser påmeldingen så raskt som mulig, da vi kjører "Førstemann til mølla".
 

I tillegg til kursene vil det tradisjonen tro også i år være duket for NM Teatersport hvor deltakere fra hele landet kommer for en vennskapelig dyst om å kunne smykke seg med tittelen Norgesmester i Teatersport. Og som om ikke det var nok vil vi kunne by på spennende forestillinger, teaterkro, seminar og mye mer.

I år har vi valgt "Elefanten i rommet" som årets tema. Ha dette i bakholdet når du kommer. Vi har sikkert alle på ulike nivåer en viss erfaring med dette fenomenet. Hva er elefanten i rommet for deg? Dag Sørås dukke også opp og vil gi oss nen skråblikk på fenomenet krenking.

Som du vil se i programmet er det mange grunner til å delta på Teaterdagene!

Vi ønsker deg velkommen til høstens vakreste eventyr og ser frem til å tilbringe en helg full av teater sammen med nettopp DEG!

Mer informasjon om Teaterdagene finner du på: http://natf.no/td2018/