Elias Akselsen "En førjulskveld med familie og venner

Akselsen

8. desember Kl. 19.00

Visekveld med taterviser, gode historier og julesanger!

Foreningen GIA arrangerer igjen en konsertrunde med Akselsen i spissen. Denne gangen er det først og fremst far "høvdingen" i huset som står i spissen, altså Elias Akselsen.

Dette blir en visekveld med taterviser, gode historier og noen innpill med julesanger siden vi nærmer oss jul.

Med seg har han musikerne Karl-Fridtjof Johansen (gitar) og multiinstrumentalisten Ander H. Sørås.Elisas barn Stig, Kristine og Veronica vil ved ulike anlegninger utover turmeen bidra med gjesteopptredener.

Dette blir en varm og innholdsrik kveld litt utenfor det vanlige konsert konseptet man forventer rundt en "førjulskveld". Med Elias Akselsen og hans families bakgrunn som tater, blir denne turnè-runden noe utenfor det vanlige. Mange kaller livet en reise, og for romanifolket er dette uttrykket også en egen erfart betydning. I over 600 år har denne folkegruppen vært her i Norge, i en evig vandring ofte fra det vonde - til håp om noe bedre. Disse erfaringene gjenspeiles i sangformidling. Dette blir en konsert basert på julens evangelium, sårhet og glede. Man skal kunne kjenne rent metaforisk knitringen fra leirbålet når tatervisene fremføres til juleklokker sendt fra himmelen når man nå synger om ventetiden frem til jul.