Talentpriskonserten: Siv Aurlund

Fjorårets talentprisvinner Siv Aurlund er en sanger og låtskriver fra Lillehammer. Musikkinteressen startet tidlig på kulturskolen med cello, piano og kor. Videre gikk veien til musikklinja på Gjøvik vgs med sang som hovedinstrument og Tone Løvik som sanglærer. Samme året deltok hun på ungjazz-kurset til Dølajazz, og det ga mersmak! Etter musikklinja ble det jazzlinja på Sund folkehøyskole. Nå tar hun en bachelor i sang på jazzlinja ved NTNU i Trondheim. 

Siv elsker å synge standardjazz, men har selv skrevet mest i RnB-sjangeren, som kommer til utrykk i bandet TIDE. De siste årene har hun også vært aktiv som sanger i kirke og leir-sammenheng. 

Til konserten har hun med seg venner fra jazzmiljøet i Trondheim. De skal spille helt ferske sanger i et RnB-landskap med elementer av gospel, jazz og pop. Musikken er variert, tidvis groovy, livlig og dansbar, tidvis mer ettertenksom. Besetningen gir et fyldig lydbilde og inkluderer blåserekke og egne søstre på koring. Inspirasjon er hentet fra blant annet Esperanza Spalding, Arne Skorpe Sjøen og The Walls Group. Tekstene handler om søken etter mening, retning og sannhet i livet, og konserten har fått navnet «Løft blikket».

Tuva Olsson – Trompet
Emil Bø – trombone
Simon Hagerup Holm – tenorsaksofon
Odin Fiskvik – gitar
Oda Kristine Steinkopf – bass
Inga-Mei Steinbru – trommer
Eli Aurlund Sæle – vokal
Ingvild Aurlund Lossius – vokal
Siv Aurlund – vokal, piano

Billett kr. 250,-
Billetter finner du her.